NVM Online Bieden: de nieuwe manier om je woning te (ver)kopen!

Wij zijn het eerste makelaarskantoor in Leeuwarden en omgeving dat veelvuldig gebruik maakt van de mogelijkheid van NVM Online Bieden. Inmiddels durven we rustig te stellen dat we expert zijn op dit gebied. Met een aantoonbaar en succesvol track record. Naast onze gebruikelijke dienstverlening uiteraard!

NVM Online Bieden

NVM Online Bieden is een digitaal en inzichtelijk inschrijvingssysteem voor de verkoop van woningen. Deze methode maakt het biedproces transparant en geeft potentiële kopers de mogelijkheid hun bieding gedurende het biedproces aan te passen. Het is een eerlijke manier van verkopen die tot de maximale opbrengst leidt. Bieders kunnen herhaaldelijk bieden en/of voorwaarden aanpassen binnen de tijdslimiet van het biedproces.

Misschien heb je zelf weleens mee gedaan aan een gesloten inschrijving. En weet je hoe frustrerend dat kan zijn omdat je geen enkel houvast hebt wat je moet bieden. Door het prijsvormingsproces transparant te maken hebben geinteresseerden gedurende het hele biedproces zelf de keuze of ze nog een bieding willen doen of niet.

De voordelen voor jou:

  • Een transparant prijsverloop
  • Realistisch inzicht in de marktwaarde van jouw huis
  • Nergens aan vast zitten
  • De mogelijkheid tot verlenging bij actieve biedingen
  • Snel en effectief verkoopproces
  • Het vertrouwde serviceniveau van een NVM makelaar

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over deze nieuwe manier van verkopen, wij kunnen je direct vertellen of jouw huis geschikt is. Ook kunnen wij je ondersteunen bij het online bieden op andere woningen. Klik hier voor meer informatie. Bekijk onze behaalde resultaten van het NVM Online Bieden.

 

Vrijblijvend kennismaken neem contact met ons op058 216 05 05
Is jouw woning geschikt voor Online Bieden?

Is jouw woning geschikt voor Online Bieden?

Maak nu een afspraak en wij vertellen je graag hoe het zit.

Maak een afspraak