Huis verkopen in Leeuwarden e.o.

Wil je jouw huis verkopen? En ben je nog op zoek naar een makelaar uit de regio Leeuwarden? Makelaardij Laurens Beimers is actief in Leeuwarden en omstreken. Wij houden van persoonlijk contact. We nemen ruim de tijd voor jou en helpen met een luisterend oor. Graag kijken wij samen naar de beste mogelijkheden voor het verkopen van jouw woning.

Hoe ziet dit traject eruit?

  • Nadat jij een gratis waardebepaling aangevraagd hebt komen wij graag bij jou langs om kennis te maken en om het huis te bekijken. Jouw wensen en verwachtingen nemen wij mee binnen de verkoopstrategie voor jouw woning
  • We starten met een plan van aanpak op maat. Je ontvangt van ons een uitgewerkt persoonlijk verkoopplan. In dit verkoopplan staan onderdelen zoals de vraagprijs, doelgroep, indicatieve opbrengst, informatie over de lokale woningmarkt en marketing. Eventuele promotie via social media wordt hier ook in meegenomen.
  • In het verkoopplan staan ook adviezen om het huis klaar te maken voor de verkoop. Naast de technische staat van het huis is de styling van je interieur en tuin ook zeker van belang. Kom je er ondanks de checklist toch niet uit en wil je extra hulp? Maak dan gebruik van onze professionele interieurstyliste. Een gratis intake is hiervoor altijd mogelijk.
  • Nadat je huis fotowaardig is gaan wij aan de slag met de presentatie van de woning. Wij halen alles uit de kast om tot een mooi resultaat te komen. Wij maken gebruik van professionele fotografie, hoogtefoto’s, drone foto’s, video, 360-graden foto’s, brochures, Funda vermelding, websitezoekers en sociale media. Wij geven jou een advies op maat zodat je niet teveel betaalt. We gebruiken alleen de nodige producten om jouw huis te verkopen.
  • Geïnteresseerden willen graag het huis komen bekijken. Tijdens de bezichtigingen nemen wij de tijd en verstrekken wij waar nodig relevante informatie over bijvoorbeeld de buurt. Deze bezichtigingen plannen wij op dagen en tijden die voor jou passen. Na een bezichtiging ontvang je vaak nog dezelfde dag een terugkoppeling van ons hoe het gegaan is. Hierdoor weet jij ook waar je aan toe bent.
  • Iemand brengt een bod uit! Om tot de beste prijs en voorwaarden te komen gaan we in onderhandeling. Wij werken precies zoals jij dat wilt. Ga je voor de hoogste prijs, wil je zekerheid of kijken we naar de passeerdatum?
  • Wanneer koper en verkoper het eens zijn geworden kunnen afspraken digitaal worden vastgelegd. Dit komt te staan in de koopovereenkomst. Na akkoord volgt de formele (elektronische) ondertekening. Vervolgens gaat de koopovereenkomst richting de notaris.
  • Op de dag van de overdracht plannen we vaak een extra inspectie. Is de woning nog in dezelfde staat zoals deze gekocht is? We controleren daarnaast ook of de CV-ketel goed werkt en of de milieupas aanwezig is. Als full-service NVM makelaarskantoor gaan wij altijd met je mee naar de notaris.
  • Na de overdracht nemen we voorlopig afscheid maar wij staan altijd voor je klaar wanneer jij ons nodig hebt voor het kopen of verkopen van een woning.

Onze werkwijze

De werkwijze van ons NVM-kantoor kenmerkt zich door een combinatie van service, deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke benadering bij het kopen, verkopen of taxeren van onroerende zaken. Makelaardij Laurens Beimers werkt al sinds 2017 volledig papierloos. Zo dragen wij bij aan een beter milieu en lopen onze processen vloeiend en efficiënt. Ons contact is persoonlijk, maar het papierwerk is digitaal. 

Je huis verkopen met online bezichtigingen

Wil je je woning verkopen en zit je niet te wachten op mensen die in en uit lopen? Dan is een digitale bezichtiging ideaal om je huis te verkopen.

Met een speciale camera, worden alle ruimtes binnen de woning vastgelegd in 3D. Vervolgens worden deze beelden gecombineerd en online gezet. Zo kan iedereen die geïnteresseerd is in jouw huis, virtueel een bezichtiging doen. De 3D omgeving van jouw huis geven potentiële kopers een levensechte beleving. De potentiële koper krijgt namelijk het gevoel midden in het huis te staan en kan zo direct een gevoel creëren over de woning.

NVM online bieden

Wij zijn het eerste makelaarskantoor in Leeuwarden en omgeving dat veelvuldig gebruik maakt van de mogelijkheid van Online Bieden. Inmiddels durven we rustig te stellen dat we expert zijn op dit gebied. Met een aantoonbaar en succesvol track record. Naast onze gebruikelijke dienstverlening uiteraard!

NVM Online Bieden is een digitaal en inzichtelijk inschrijvingssysteem voor de verkoop van woningen. Deze methode maakt het biedproces transparant en geeft potentiële kopers de mogelijkheid hun bieding gedurende het biedproces aan te passen. Het is een eerlijke manier van verkopen die tot de maximale opbrengst leidt. Bieders kunnen herhaaldelijk bieden en/of voorwaarden aanpassen binnen de tijdslimiet van het biedproces.

Misschien heb je zelf weleens mee gedaan aan een gesloten inschrijving. En weet je hoe frustrerend dat kan zijn omdat je geen enkel houvast hebt wat je moet bieden. Door het prijsvormingsproces transparant te maken hebben geïnteresseerden gedurende het hele biedproces zelf de keuze of ze nog een bieding willen doen of niet.

Huis verkopen in Leeuwarden e.o.?

Wil je jouw huis verkopen in of rond Leeuwarden? Dan zijn wij jou graag van dienst. Neem contact met ons op of kom gerust een bakje koffie drinken op ons kantoor in Leeuwarden! Dan kijken we samen naar de ideale manier voor het verkopen van jouw woning. Want bij makelaardij Laurens Beimers, doen we het precies zoals jij dat wilt!

Vrijblijvend kennismaken neem contact met ons op058 216 05 05