Ons kantoor

Met 25 jaar ervaring hebben wij een uitgebreide kennis van de lokale markt, een breed netwerk en optimale presentatiemogelijkheden. Maar bovenal passie voor ons prachtige vak! Wij werken al sinds 2017 als eerste en enige makelaarskantoor in Leeuwarden en omstreken volledig papierloos waardoor onze digitale processen vloeiend en efficiënt verlopen. 100% digitaal dus! 

Werkwijze

De werkwijze van ons NVM-kantoor kenmerkt zich door een combinatie van service, deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke benadering bij het kopen, verkopen, (ver-)huren of taxeren van onroerende zaken.

Openingstijden

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 8.30 uur - 17.00 uur. Op zaterdag uitsluitend op afspraak. Mocht je buiten kantooruren willen reageren op een woning die je wenst te bezichtigen, dan verzoeken wij je vriendelijk een e-mail te sturen via onze website of Funda. Je kunt direct zelf een voorstel doen voor een datum en tijdstip. Je krijgt van ons binnen 24 uur bericht.

Vrijblijvend kennismaken neem contact met ons op058 216 05 05
De koffie staat klaar

De koffie staat klaar

Wil je voordat je een keuze maakt eerst even met ons om tafel? Kom bij ons langs voor een heerlijk bakje koffie of thee zodat we kunnen kennismaken. Uiteraard komen we ook graag bij jou langs.

Afspraak maken