Wij helpen je je huis verkopen

En dat is geen loze belofte! We vertellen je graag wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van je huis. Dit doen we aan de hand van de volgende stappen:

Stap 1: Kennismaken & waardebepaling

Tijdens onze kennismaking bij je thuis bespreken we graag jouw wensen en verwachtingen. Natuurlijk willen we graag je woning goed bekijken om de waarde te bepalen. We bespreken de verkoopstrategie die het beste bij je woning past. En we geven je advies over de presentatie van je woning. 

Stap 2: Verkoopplan

We starten met een helder plan van aanpak. Je ontvangt van ons een uitgewerkt persoonlijk verkoopplan. In het verkoopplan worden punten besproken zoals doelgroep, vraagprijs, indicatieve opbrengst, informatie over de lokale woningmarkt en marketing. Ook de inzet van social media heeft een prominente plek in het verkoopplan.

Stap 3: Je huis klaar maken voor de verkoop

Niets is zo belangrijk als je woning zo goed en mooi mogelijk presenteren. Naast de technische staat is ook de styling van je interieur en tuin erg belangrijk. We geven je direct advies en vermelden dit in het verkoopplan. Met behulp van onze verkoop-checklist krijg je extra tips en advies als voorbereiding op de ideale presentatie. Wil je wat extra hulp? Maak dan gebruik van onze professionele interieurstyliste. Een gratis intake is altijd mogelijk. Alle documenten die we van je nodig hebben om je huis in de verkoop te nemen kun je eenvoudig aanleveren via je eigen digitaal dossier.

Stap 4: Presentatie woning

We halen alles voor je uit de kast. Denk aan professionele fotografie, hoogtefoto’s, drone foto’s (als dit mogelijk is), video, plattegronden, 360 graden foto’s, brochures, Funda vermelding, website, zoekers, NVM-systeem en sociale media. Op alle bijzonderheden leggen we extra aandacht. Ook adviseren we welke producten nuttig en noodzakelijk zijn. Want je wilt niet onnodig teveel betalen.  

Stap 5: Bezichtigingen

Wij ontzorgen je graag en laten geïnteresseerden graag je huis zien. We kunnen bezichtigingen plannen op de door jou gewenste dagen of tijden. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor de kandidaat-kopers zodat wij je informatieplicht als verkoper goed communiceren. Je krijgt dezelfde dag nog een terugkoppeling van ons.

Stap 6: Onderhandelingen

Onderhandelen is een vak apart! We gaan altijd voor het beste resultaat in combinatie met de beste voorwaarden. We luisteren goed naar je wat je zelf belangrijk vindt, bijv. zekerheid, de hoogste prijs of de passeerdatum. Met meer dan twee decennia werkervaring weten we hoe we de zaken professioneel moeten aanpakken.

Stap 7: Koopovereenkomst

Wanneer koper en verkoper mondelinge overeenstemming hebben bereikt, worden alle afspraken in detail vastgelegd via het digitale dossier. Op basis hiervan maken we een concept koopovereenkomst. Na akkoord volgt de formele (elektronische) ondertekening. Wij versturen vervolgens de getekende koopovereenkomst naar de notaris. 

Stap 8 : Naar de notaris

Op de dag van de overdracht plannen we de inspectie meestal vlak voor de overdracht. We gaan samen met jou en de koper een rondje maken door de woning om te controleren of de staat van de woning is, zoals deze gekocht is. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld de overname. Maar ook standen van gas, water en licht. We controleren bijvoorbeeld ook of de cv-ketel goed werkt en of de milieupas aanwezig is. Als full-service NVM-makelaarskantoor gaan we altijd mee naar de notaris. 

Stap 9: Je bent altijd welkom

Na de overdracht nemen we voorlopig afscheid. Maar ook daarna staan we altijd voor je klaar!

 

Naar onze contactgegevens neem contact met ons op058 216 05 05
Gratis waardebepaling en even kennismaken?

Gratis waardebepaling en even kennismaken?

Dat kan. We komen graag bij je langs om te kijken waar wij je mee kunnen helpen. Wij zijn Makelaardij Laurens Beimers, wie ben jij?

Gratis waardebepaling aanvragen