NVM makelaar Leeuwarden

Heb je een NVM makelaardij in Leeuwarden nodig omdat je binnenkort je huis gaat verkopen? Daar komt heel wat bij kijken. Ook ben je vast op zoek naar de geschikte makelaar die jou precies kan bieden wat je nodig hebt. Met bijna 25 jaar ervaring hebben we alles in huis om je optimaal te kunnen helpen. En bij makelaardij Laurens Beimers, werken wij precies zoals jij dat wilt.

Wat is een NVM makelaardij?

Niet iedere makelaardij mag zichzelf zomaar NVM makelaar noemen. De NVM is een branchevereniging voor kwalitatieve makelaars. NVM makelaars voldoen aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Kies je voor een NVM makelaardij? Dan ben je zeker van een kwalitatief goede makelaardij.

NVM makelaars op Funda

Funda is een veelgebruikte woningsite voor het vinden van een nieuw droomhuis. Het aanbod op Funda is afkomstig van verschillende makelaars. Het is voor iedere makelaar mogelijk om hun aanbod op de website van Funda te plaatsen. NVM makelaars herken je aan het NVM logo. In Leeuwarden zijn dat er niet veel. Laurens Beimers is echter een aangesloten NVM makelaardij!

NVM online bieden

NVM Online Bieden is een digitaal en inzichtelijk inschrijvingssysteem voor de verkoop van je woning. Deze methode maakt het biedproces transparant en geeft potentiële kopers de mogelijkheid hun bieding gedurende het biedproces aan te passen. Het is een eerlijke manier van verkopen die tot de maximale opbrengst leidt. Bieders kunnen herhaaldelijk bieden en/of voorwaarden aanpassen binnen de tijdslimiet van het biedproces.

Misschien heb je zelf weleens mee gedaan aan een gesloten inschrijving. En weet je hoe frustrerend dat kan zijn omdat je geen enkel houvast hebt wat je moet bieden. Door het prijsvormingsproces transparant te maken hebben geïnteresseerden gedurende het hele biedproces zelf de keuze of ze nog een bieding willen doen of niet.

Over NVM makelaardij Laurens Beimers

Ben je van plan je woning te verkopen of heb je een nieuwe woning op het oog? Wij denken graag met je mee en staan altijd voor je klaar. Naast onze gebruikelijke dienstverlening bieden wij je ook de mogelijkheid om je woning te verkopen middels NVM Online Bieden. Ben je nieuwsgierig geworden naar de aanpak van Makelaardij Laurens Beimers in Leeuwarden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We komen graag bij je langs om te kijken waar wij je mee kunnen helpen.

Vrijblijvend kennismaken neem contact met ons op058 216 05 05