Je huis verkopen?

Wij doen dat net even anders. Daar hebben we bewust voor gekozen. We nemen ruim de tijd voor je en helpen je professioneel en met een luisterend oor. We kijken vooruit; welke risico’s loop je en welke gevolgen hebben bepaalde beslissingen? We denken met je mee en dragen oplossingen aan. We kunnen je compleet van A tot Z ontzorgen, maar misschien neem je ook graag zelf iets voor je rekening. Alles is mogelijk. En je kunt ons altijd bereiken. Zelfs buiten kantoortijden, omdat we weten dat jij ook een drukke baan hebt. Dat is, volgens ons, het minste dat je van ons mag verwachten.

Hebben we je al verteld dat we een NVM kantoor zijn, we bijna 25 jaar ervaring hebben, we met z’n tweeën ons best doen om je optimaal te helpen en dat we papierloos werken omdat we ons steentje willen bijdragen aan een beter milieu?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de aanpak van Makelaardij Laurens Beimers? Neem dan vooral contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij vinden het leuk je te ontmoeten!

 

Vrijblijvend kennismaken neem contact met ons op058 216 05 05
Gratis waardebepaling en even kennismaken?

Gratis waardebepaling en even kennismaken?

Dat kan. We komen graag bij je langs om te kijken waar wij je mee kunnen helpen. Wij zijn Makelaardij Laurens Beimers, wie ben jij?

Gratis waardebepaling aanvragen