Makelaar Leeuwarden

Heb je een makelaar in Leeuwarden nodig omdat je binnenkort je huis gaat verkopen? Daar komt heel wat bij kijken. Ook ben je vast opzoek naar de geschikte makelaar die jou precies kan bieden wat je nodig hebt. Onze makelaar in Leeuwarden heeft al bijna 25 jaar ervaring en heeft alles in huis om je optimaal te kunnen helpen.  

Een makelaar in Leeuwarden waarbij alles precies gaat zoals jij het wilt

De makelaars van Makelaardij Laurens Beimers kennen Leeuwarden e.o. als geen ander. Met z’n grachten, herenhuizen, monumenten en musea wordt Leeuwarden ook wel klein Amsterdam genoemd. Een heerlijke plek om te wonen en te werken. Misschien heb je je nieuwe droomwoning al op het oog of zelfs al gekocht. Wel is er nog één belangrijk ding wat geregeld moet worden, je huidige huis verkopen.

Onze makelaars denken graag met je mee. Je huidige huis verkopen gaat bij Makelaardij Laurens Beimers net even anders. Wij nemen graag ruim de tijd voor je en kijken naar alles wat mogelijk is om zo samen tot een gunstig besluit te komen. Ook bieden wij je de juiste ondersteuning tijdens het hele proces.

  • Onze makelaar in Leeuwarden maakt kennis met jou en je woning om de waarde van de woning te kunnen bepalen.
  • We starten met een plan van aanpak en leveren je een helder verkoopplan.
  • Wij bieden ondersteuning bij het klaarmaken van je huis voor de verkoop.
  • Wij halen alles uit de kast om je woning zo mooi mogelijk te presenteren.
  • Wij ontzorgen je graag en laten geïnteresseerden graag je huis zien. 
  • Wij onderhandelen voor je en bespreken elke stap.
  • Wij regelen de koopovereenkomst.
  • Wij gaan altijd met je mee naar de notaris. 

Aankoopmakelaar in Leeuwarden

In Leeuwarden raak je niet snel uitgekeken. Leeuwarden barst van de gezellige restaurants en cafés en beschikte over een bruisende winkelstraat. Onze makelaar in Leeuwarden weet dat een huis kopen best spannend kan zijn. Makelaardij Laurens Beimers helpt je graag bij de aankoop van die ene droomwoning die je misschien al enige tijd op het oog hebt.

Omdat je niet overal aan kunt denken gaan wij graag met je mee naar een bezichtiging of nemen wij de onderhandelingen voor onze rekening. Wij willen er graag alles aan doen om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze!

Een woning in Leeuwarden kopen of verkopen? Wij staan altijd voor je klaar. 

Ben je opzoek naar een makelaar in Leeuwarden? Zoek niet verder en maak kennis met Makelaardij Laurens Beimers! Wij werken al sinds 2017 als eerste en enige makelaarskantoor in Leeuwarden en omstreken volledig papierloos waardoor onze digitale processen vloeiend en efficiënt verlopen. Brieven en contracten, alles is online te bekijken en zelfs te tekenen. Dit is naast duurzaamheid ook tijdbesparend waardoor je niet iedere keer vrij hoeft te nemen om iets gedaan te krijgen voor je huis. Ook dat hoort bij een goede makelaar in Leeuwarden.

Ben je van plan je woning te verkopen of heb je een nieuwe woning op het oog? Wij denken graag met je mee en zijn er altijd voor je. Naast onze gebruikelijke dienstverlening bieden wij je ook de mogelijkheid om online te bieden. Ben je nieuwsgierig geworden naar de aanpak van Makelaardij Laurens Beimers in Leeuwarden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We komen graag bij je langs om te kijken waar wij je mee kunnen helpen.

 

« Terug naar alle berichten

Gratis waardebeapling en even kennismaken?

Gratis waardebepaling en even kennismaken?

Dat kan. We komen graag bij je langs om te kijken waar wij je mee kunnen helpen. Wij zijn Makelaardij Laurens Beimers, wie ben jij?

Gratis waardebepaling aanvragen