Mijn favorieten

Persoonlijk | Slagvaardig | Vooruitstrevend

Onze ambitie is het zo professioneel mogelijk bemiddelen in aan- en verkoop van onroerende zaken waarbij u als klant centraal staat. Doorlopende ontwikkeling van processen dragen bij aan kwaliteitsverbetering van ons NVM-makelaarskantoor.

Wij werken als eerste NVM-makelaarskantoor in Leeuwarden volledig papierloos. 100% digitaal dus!  

Onze werkwijze kenmerkt zich door een combinatie van uitstekende service, deskundigheid en persoonlijke benadering bij het kopen, verkopen of taxeren van uw woning, appartement of bijv. woonboerderij. Met ruim twee decennia ervaring in de onroerend goed branche heb ik als NVM-makelaar uitgebreide kennis van de lokale markt, een groot netwerk, maatwerk qua  presentatiemogelijkheden, 

Wij zijn graag uw persoonlijke aanspreekpunt. Mijn collega's zijn Lutske de Boer en Berber Gonggrijp.

Wij wensen bovenal met u te werken aan een succesvolle samenwerking waarbij u ons bedrijf ziet als het NVM-makelaarskantoor waarmee u graag zaken doet, ook in de toekomst. Het gaat immers bijna altijd om grote belangen waarmee uiterst zorgvuldig moet worden omgegaan: namelijk uw belangen!

De kernactiviteiten van Makelaardij Laurens Beimers zijn het vertegenwoordigen, begeleiden en bemiddelen van cliënten bij de aankoop, verkoop en aan- en verhuur van appartementen, woonhuizen en woonboerderijen en het taxeren van vrijwel alle onroerende zaken. 

Indien u een voornemen hebt om uw woning te verkopen en/of een woning te aan te kopen, dan is een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek uiteraard mogelijk. Bel of mail gerust voor een afspraak!


     

Makelaardij Laurens Beimers B.V.

Kantoor Vestiging Makelaardij Laurens Beimers B.V.

Adresgegevens

Spanjaardslaan 27 -1
8917 AL Leeuwarden
KvK nummer: 74439316
BTW nummer: 859899676B01
Maandag t/m vrijdag 08.30uur - 17.00uur. Zaterdag op afspraak.

Routeplanner