Mijn favorieten

Persoonlijk | Slagvaardig | Gedegen

Actieve, enthousiaste en betrokken makelaar (44) die zich graag persoonlijk inzet voor uw belangen! Inmiddels ruim 20 jaar werkzaam in de vastgoedbranche in Leeuwarden e.o. Gedegen (markt-)kennis van de stad Leeuwarden maar zeker ook de dorpen en met name wonen op het platteland. Bouwkunde heeft mijn bijzondere interesse en heb vooral door praktijkervaring veel kennis opgebouwd. Na jaren in Leeuwarden te hebben gewoon, ben ik nu woonachtig op het platteland (inclusief hobbyvee) in de 'Greidhoeke'.

Naast verkoopbemiddeling en taxaties is bij uitstek mijn sterke kracht: aankoopbemiddeling; het besef van woningkopers om een goede, weloverwogen en veilige aankoop te doen, waarbij alle facetten in het koopproces worden nagelopen door mij, wordt zeer gewaardeerd. Woningkopers zien de meerwaarde in en nut en noodzaak van een goede begeleiding bij het kopen van een woning. Mijn werkwijze leg ik graag in een persoonlijk gesprek uit. Daarnaast maak ik graag gebruik van alle denkbare moderne communicatiemiddelen inclusief (sociale) media.

Ik kies als ondernemer bewust voor lage overhead om u op concurrerende wijze uitstekend van dienst te zijn! De grootte van mijn portefeuille is maximaal 50 verkoopopdrachten, dit om elke opdracht de noodzakelijke aandacht en tijd te kunnen blijven geven!


     

Makelaardij Laurens Beimers

Kantoor Vestiging Makelaardij Laurens Beimers

Adresgegevens

Spanjaardslaan 27 -1
8917 AL Leeuwarden
KvK nummer: 01117134
BTW nummer: NL110146670B02
Maandag t/m vrijdag 08.30uur - 17.00uur. Zaterdag op afspraak.

Routeplanner