Mijn favorieten

Weten wat het huis waard is?


 

Iedere taxatie heeft een eigen invalshoek en dus een eigen uitkomst. De waarde bij herbouw is iets anders dan de marktwaarde. In alle gevallen is echter een taxatierapport van een beëdigd of gecertificeerd makelaar-taxateur noodzakelijk. Waar u ook een taxatie voor nodig hebt: Laurens Beimers zorgt voor een zorgvuldige waardebepaling, toegesneden op het doel en voorzien van de nodige onderbouwing. Iedere kans op misinterpretatie is daardoor uitgesloten.

 

Laurens Beimers is tevens franchisenemer van de Taxatheek. De Taxatheek is een landelijk werkend bedrijf dat in elke regio van Nederland zijn eigen taxateur inschakelt voor taxatie-opdrachten van bancaire instellingen en tussenpersonen/intermediars. Via vaste protocollen en efficiënte software worden taxatierapporten verwerkt.

 


Tal van geldverstrekkers hebben naast of bovenop de NHG-eisen specifieke taxatienormen. Graag vertalen wij die taxatienormen naar eenduidig controleerbare en meetbare Taxateur-Selectie- en Taxatie-Controle-Criteria. Na succesvolle verwerking kunt u er verzekerd van zijn dat Taxateurs Unie taxatierapporten gevalideerd zijn conform uw specifieke aanvullende eisen.
 


 


Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.