Vernieuwde NVM open huizen dag

Op zaterdag 2 oktober 2021 gaat het gebeuren: dan organiseert de NVM de vernieuwde NVM Open Huizen Dag! En wij doen mee! Met deze vernieuwde NVM Open Huizen Dag willen we als NVM makelaar laten zien dat wij mensen graag helpen bij hun woonvragen. Kortom, wij helpen je graag verder!

Het verschil met voorgaande jaren

In vorige edities lieten we woning zoekenden laagdrempelig kennismaken met het woningaanbod. Dit jaar komen we als NVM makelaar thuis bij je langs om jouw woonvragen te bespreken. Ook als je niet wilt verhuizen kunnen we je verder helpen.

Wij komen bij je langs

Tijdens de NVM open huizen dag komen wij bij je langs! Heb je vragen over de waarde van jouw woning, de actuele woningmarkt, verbouwingsplannen in combinatie met de waarde van je huis of over het vinden van een nieuw droomhuis? Wij kunnen je helpen en gaan hierover graag met je in gesprek.

Over makelaardij Laurens Beimers

Met bijna 25 jaar ervaring hebben wij een uitgebreide kennis van de lokale markt, een breed netwerk en optimale presentatiemogelijkheden. Maar bovenal passie voor ons prachtige vak!

Een afspraak maken

Ben je nieuwsgierig geworden naar de aanpak van Makelaardij Laurens Beimers? Wij kunnen je helpen met al je woonvragen. Wij houden van persoonlijk contact en drinken graag een bakje koffie met je! Neem voor 2 oktober contact met ons op via het contactformulier op onze website om een afspraak te maken. Je kunt er ook voor kiezen om een afspraak in te plannen via openhuizendag.nl. Wij komen vervolgens bij je langs of zien jou bij ons op kantoor. Laat ons weten wat we voor je kunnen doen. Wij vinden het leuk je te ontmoeten!

« Terug naar alle berichten

Gratis waardebeapling en even kennismaken?

Gratis waardebepaling en even kennismaken?

Dat kan. We komen graag bij je langs om te kijken waar wij je mee kunnen helpen. Wij zijn Makelaardij Laurens Beimers, wie ben jij?

Gratis waardebepaling aanvragen