Huis verkopen via een digitale bezichtiging

Wil je je woning verkopen en weerhoudt Corona jou ervan omdat je niet zit te wachten op mensen die in en uit lopen? Dan is een digitale bezichtiging ideaal om je huis te verkopen.

Met een speciale camera, worden alle ruimtes binnen het huis vastgelegd in 3D. Vervolgens worden deze beelden gecombineerd en online gezet. Zo kan iedereen die geïnteresseerd is in jouw huis, virtueel een bezichtiging doen. De 3D omgeving van jouw huis geven potentiële kopers een levensechte beleving. De potentiële koper krijgt namelijk het gevoel midden in het huis te staan en kan zo direct een gevoel creëren.

Een digitale bezichtiging om je huis te verkopen heeft vele voordelen:

  • Je hoeft je eigen huis niet meer uit tijdens bezichtigingen
  • Het is altijd opgeruimd als er mensen komen kijken
  • Je hoeft je geen zorgen te maken om Corona
  • Het thuiswerken kan gewoon door gaan
  • Mensen die geïnteresseerd zijn hoeven niet te wachten om te bezichtigen
  • Geïnteresseerden kunnen het huis zo vaak bekijken als ze maar willen
  • Geen gedoe met mondkapjes
  • Potentiële kopers krijgen een beter inzicht van de woning

Contact met de makelaar

Tijdens de online bezichtiging is de makelaar er niet bij zoals bij een normale bezichtiging. Dit maakt het stellen van vragen vanuit kopers een stuk lastiger. Een koper is enthousiast geworden over een huis maar zit toch met enkele vragen aan de makelaar. Onze oplossing? Voor de mensen die de makelaar als ondersteuning willen, kunnen we een beeldbelafspraak inplannen. Zo kan de online bezichtiging doorgenomen worden en kunnen eventuele vragen vanuit de kopers direct worden beantwoord door de makelaar. Gewoon bellen of een e-mailtje kan natuurlijk ook!

Over makelaar Laurens Beimers

Gezien de huidige omstandigheden is alles net even wat anders. Makelaar Laurens Beimers past zich daar gewoon bij aan. Persoonlijk contact staat bij ons op nummer één. Ondanks met bepaalde regels waarin wij nu leven blijft dat ook het geval en proberen wij hier creatief mee om te gaan. Vrijblijvend kennismaken? We kunnen een online gesprek inplannen, zodat jij en wij veilig en gezond blijven.

Contact opnemen

« Terug naar alle berichten

Gratis waardebeapling en even kennismaken?

Gratis waardebepaling en even kennismaken?

Dat kan. We komen graag bij je langs om te kijken waar wij je mee kunnen helpen. Wij zijn Makelaardij Laurens Beimers, wie ben jij?

Gratis waardebepaling aanvragen