Huis verkopen in Friesland

Plannen om jou woning in Friesland te verkopen? Dit is natuurlijk een grote beslissing waar veel bij komt kijken. Het verkopen van je woning kan onrust veroorzaken en vraagt om beslissingen die soms lastig zijn om te nemen zonder hulp van een makelaar. Makelaardij Laurens Beimers neemt graag alle zorg voor jou uit handen met een aanpak zoals jij dat wilt!

Je huis in Friesland verkopen met behulp van een goede makelaardij

Als je van plan bent om je huis te verkopen, dan wil je graag kunnen rekenen op de hulp van een goede makelaar. Wij snappen dat jij je huis graag snel wilt verkopen voor de best mogelijke verkoopprijs. Door onze makelaars in te schakelen maak je gebruik van onze deskundige begeleiding waarmee je profiteert van onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring.

Wij vertellen je graag wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van je huis. Dit doen we in stappen.

 1. We komen langs voor een kennismaking en bespreken samen jou wensen;
 2. We starten met een helder plan van aanpak en je ontvangt van ons een persoonlijk verkoopplan;
 3. We maken je woning gereed voor de verkoop en geven je hierin persoonlijk advies;
 4. We plannen samen de bezichtigingen en laten geïnteresseerden je huis zien;
 5. We onderhandelen met de potentiële koper aan de hand van jou wensen;
 6. We verzorgen de opstelling van de koopovereenkomst;
 7. We controleren alle relevante zaken bij de inspectie en overdracht.

Waar moet je op letten bij het verkopen van je huis in Friesland?

Je huis verkopen is een spannende tijd. Misschien zit je met veel vragen. Komen er wel voldoende kijkers? Wat vonden de kijkers van mijn huis? De onzekerheid die het verkopen van je huis in Friesland met zich meebrengt kan soms zorgen voor stress of spanningen. Wij willen je graag ondersteunen in het verkoopproces en je volledig ontzorgen.

Bij het verkopen van je huis zijn er een aantal dingen waar we op kunnen letten.

 • Zorg voor mooie professionele foto’s van het huis. Tip: gebruik niet teveel 360 graden foto’s. Een stuk of vijf is meer dan voldoende. Zo voorkom je dat de kijkers zich een verkeerd beeld vormen van je huis en niet meer de moeite nemen om te komen bezichtigen;
 • Bepaal de juiste vraagprijs gecombineerd met een uitgekiende strategie. Vraag een gratis waardebepaling aan (www.laurensbeimers.nl/waardebepaling/);
 • Niets is zo belangrijk als je woning zo opgeruimd en mooi mogelijk te presenteren. Zo nodig gecombineerd met een styliste. Ruim je woning op en maak alles goed schoon. Zorg natuurlijk ook dat er zo weinig mogelijk achterstallig onderhoud is;
 • Wij presenteren je woning zeer uitgebreid op Funda en natuurlijk social media.

Hoe schat je de waarde van je huis in voordat je het gaat verkopen?

Bij het bepalen van de waarde van je woning in Friesland spelen een aantal factoren een rol. Nummer 1 is: locatie. Daarna zijn factoren zoals wijk, stand, grootte perceel, tuinligging, woonoppervlak, luxe, comfort en afwerking bepalend voor de vaststelling van een realistische marktwaarde. De vastgestelde marktwaarde is een uitgangspunt voor de te kiezen strategie. 

« Terug naar alle berichten

Gratis waardebeapling en even kennismaken?

Gratis waardebepaling en even kennismaken?

Dat kan. We komen graag bij je langs om te kijken waar wij je mee kunnen helpen. Wij zijn Makelaardij Laurens Beimers, wie ben jij?

Gratis waardebepaling aanvragen