Huis verkopen Friesland

Plannen om jou huis in Friesland te verkopen? Dit is natuurlijk een grote beslissing waar veel bij komt kijken. Het verkopen van een huis kan onrust veroorzaken en vraagt om beslissingen die soms lastig zijn om te nemen zonder hulp van een makelaar. Makelaardij Laurens Beimers neemt graag alle zorg voor jou uit handen met een aanpak zoals jij dat wilt. 

Je huis in Friesland verkopen met behulp van een goede makelaar

Als je van plan bent om je huis te verkopen, dan wil je graag kunnen rekenen op de hulp van een goede makelaar. Wij snappen dat jij je huis graag snel wilt verkopen voor een goede prijs. Door onze makelaars in te schakelen maak je gebruik van onze deskundige begeleiding waarmee je profiteert van de uitgebreide kennis en ervaring.

Wij vertellen je graag wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van je huis. Dit doen we in stappen.

 1. We komen langs voor een kennis making en berspreken samen jou wensen.
 2. We starten met een helder plan van aanpak en ontvangt van ons een persoonlijk verkoopplan.
 3. We maken je huis klaar voor verkoop en geven je hierbij persoonlijk advies.
 4. We plannen samen de bezichtigingen en laten geïnteresseerden je huis zien.
 5. We onderhandelen met de potentiële koper aan de hand van jou wensen.
 6. We regelen de koopovereenkomst.
 7. We controleren voor de laatste keer in uw huis of alles in orde is en gaan samen met jou naar de notaris.

Waar moet je op letten bij het verkopen van je huis in Friesland?

Je huis verkopen is een spannende tijd. Misschien zit je met veel vragen in je hoofd. Komen er wel kijkers? Wat vonden de kijkers van mijn huis? En waarom duurt de verkoop van mijn huis langer dan de huizen in de omgeving? De onzekerheid die het verkopen van je huis in Friesland met zich meebrengt, kan soms zorgen voor flink wat stress of spanningen. Wij willen je graag ondersteunen in het verkoopproces en u zoveel mogelijk zorg uit handen nemen.

Bij het verkopen van je huis zijn er een aantal dingen waar we op kunnen letten.

 • Zorg voor mooie proffesionele foto’s van het huis. Tip: gebruik niet teveel 360 graden foto’s. Een stuk of 4 is meer dan voldoende. Zo voorkom je dat de kijkers zich een verkeerd beeld vormen van je huis en niet meer de moeite nemen om te komen bezichtigen.
 • Bepaal de juiste verkoopprijs. Vraag een gratis waardebepaling aan. (https://www.laurensbeimers.nl/waardebepaling/)
 • Niets is zo belangrijk als je woning zo goed en mooi mogelijk presenteren. Ruim daarom de woning op en maak goed schoon. Zorg ook dat er zo min mogelijk achterstallig onderhoud is.
 • Presenteer de woning op Funda en social media.

Hoe schat je de waarde van je huis in voordat je het gaat verkopen?

Bij het bepalen van de waarde van je huis in Friesland spelen een aantal factoren een rol. Als eerste hangt de vraagprijs af van de soort woning. Verkoop je een rijtjeshuis, appartement, hoekhuis of een vrijstaande woning? Daarnaast is de staat van onderhoud belangrijk. Is het huis bijvoorbeeld recentelijk nog geschilderd? Zijn alle kamers nog is goede staat? Of heeft het huis enig achterstallig onderhoud.

Ook is de plek waar het huis staat van belang. Een boerderij in Friesland kan bijvoorbeeld hetzelfde kosten als een driekamer-appartement in Amsterdam. Is het huis gelegen in een gewilde wijk of juist niet? Zo zijn er nog meer factoren die allemaal meespelen bij het bepalen van de juiste vraagprijs van uw huis in Friesland.­

Je huis in Friesland verkopen bij makelaardij Laurens Beimers

Wij zijn gespecialiseerd in het vaststellen van de juiste waarde van jou huis en helpen jou tijdens het hele verkoopproces. Wij snappen dat je het liefst een goedkope makelaar hebt die zorgt voor de beste resultaten en ook het juridische en notariële gedeelte van de verkoop goed regelt. Bij makelaardij Laurens Beimers ben je daarvoor aan het juiste adres.

Wij nemen jou zoveel mogelijk zorg uit handen. We stellen onder andere de koopovereenkomst op en laten de geïnteresseerden het huis zien. Een huis verkopen gaat tenslotte om veel geld en het is belangrijk dat de afhandeling goed verloopt, zodat je achteraf niet tegen onvoorziene problemen aanloopt. Zo kun je met een gerust hart je huis in het mooie Friesland te koop zetten en uiteindelijk succesvol verkopen!

« Terug naar alle berichten

Gratis waardebeapling en even kennismaken?

Gratis waardebepaling en even kennismaken?

Dat kan. We komen graag bij je langs om te kijken waar wij je mee kunnen helpen. Wij zijn Makelaardij Laurens Beimers, wie ben jij?

Gratis waardebepaling aanvragen